Overige

Ik zei: ‘ja’!

De yoghurt was de laatste tijd goed aangevuld in de koelkast (mocht er geen lampje gaan branden; lees dan eerst de blog over het trouwfeest). Daar zorgden mijn zusjes overigens ook goed voor. Mijn vriend kreeg zelfs van de Sint een pak yoghurt. Gisteren was het moment daar: mijn vriend ging op zijn knieën. Op het strand in Scheveningen. Midden in de zandstraalwind. Het zand polijstte de huwelijksring nog een beetje bij. Het moment was fan-tas-tisch en echt mega romantisch. Ik denk dat ik op dat moment wel in de top 10 van gelukkigste mensen op aarde stond. Natuurlijk zei ik ‘JA!’.

Vijf jaar geleden had ik niet gedacht dat er ooit zo’n fantastisch persoon mij ten huwelijk zou vragen. Tijdens mijn tocht naar Rome, vijf jaar geleden, heb ik het er een aantal keer met mijn tante over gehad (randinformatie: ik ben met mijn tante naar Rome gelopen). Tijdens onze Rometocht sliepen we ook een aantal een keer in een klooster. Maar een non worden leek mij toch ook niet echt wat. Dan moet je iedere dag vroeg opstaan en je schrijdend voortbewegen door de gangen van het klooster. Dat kan ik niet. Maar mijn tante had er alle vertrouwen in dat ik ooit een lief en leuk vriendje zou krijgen en dat dit vriendje mij ook nog ten huwelijk zou vragen. We zouden het er vijf jaar later nog wel een keer over hebben. Drie jaar geleden leerde ik Henk kennen. En ja pelgrim-tante; je had gelijk. De leukste en liefste man op aarde wil met mij trouwen.

Hier vroeg mijn vriendje mij. (ooohjaa ik kan nu ‘verloofde’ zeggen).

 

Hier zei ik overtuigd: ‘JA’.

Ik krijg het ineens heel erg druk. Ik moet een jurk kiezen, datum prikken, trouwlocatie uitzoeken, recepten uitproberen voor een trouwtaart, bedenken of we in Nederland of Duitsland willen trouwen, een Pinterestbord aanmaken met mijn zusjes. Maar ik schep eerst voor mijzelf een bak met yoghurt in. Die koelkast moet leeg. Ik moet plaats maken voor een trouwtaart.

JAAAA ik ga trouwen met de allerliefste!! (Ooo en die ring is geweldig mooi).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mareen december 30, 2018 at 8:58 pm

  Jaaaaa zo leuk!

 • Reply Henk december 30, 2018 at 9:11 pm

  ’t Is wat. De een heeft de datum al een half jaar in het voren vaststaan, maar verteld niet dat ze gaat trouwen. De ander is dan wel weer duidelijk over de inhoud van het feest, maar dan staat het tijdstip weer niet vast.
  Hoe dan ook: Van harte, ook voor Henk.

  • Reply Anniek Koning december 31, 2018 at 9:04 am

   Haha ja zo heeft iedereen wat! Dank je wel, ook namens Henk.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.